Privacy policy

1.   Εισαγωγή

Η WONDERINTEREST TRADING LTD, (εφεξής, η “Εταιρία”), δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας και να διαχειρίζεται τα δεδομένα σας με διαφανή τρόπο. Η Εταιρία κατανοεί τη σημασία της διατήρησης της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων. Αναθέτοντάς σε εμάς τις πληροφορίες σας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε για τη δέσμευσή μας να διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες ιδιωτικές. Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα για να προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα, την ασφάλεια, και την ακεραιότητα των Πληροφοριών Σας.

 

2.   Δήλωση Απορρήτου

 

Αυτή η Δήλωση Απορρήτου έχει σκοπό να σας παρέχει μια σφαιρική εικόνα του τρόπου με τον οποίο η Εταιρία συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα και να σας ενημερώνει για τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον Κανονισμό (Ε.Ε.) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου στις 27 Απριλίου 2016 σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και για την κατάργηση της οδηγίας 95/46 /ΕΚ (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων – εφεξής, “ΓΚΠΔ”), επίσης τον Νόμο περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμος του 2018 (Ν. 125(I)/2018) (στο εξής “οι Νόμοι”), που τροποποιούνται κατά καιρούς. Η δήλωση αυτή απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι είτε τρέχοντες είτε δυνητικοί ή πιθανοί πελάτες της Εταιρίας και τους εκπροσώπους τους (όπως δικηγόροι που ενεργούν για λογαριασμό τους).

 

3.   Σχετικά με μας

 

Η Εταιρία είναι μια εγκεκριμένη εταιρία, με έδρα την Κύπρο, με αριθμό μητρώου HE 332830. Η Εταιρία είναι εγγεγραμμένη και αδειοδοτημένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου (στο εξής η “ΕΚΚ”) με αριθμό άδειας 307/16.

Η Εταιρία έχει εγγεγραμμένους Συνδεδεμένους Αντιπροσώπους εκ μέρους της, οι οποίοι έχουν την έδρα τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι εν λόγω Συνδεδεμένοι Αντιπρόσωποι εργάζονται αποκλειστικά για την Εταιρία. Κάθε Συνδεδεμένος Αντιπρόσωπος έχει δική του Δήλωση Απορρήτου η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του και μπορεί να συνδεθεί και/ή να αναφερθεί στην ιστοσελίδα και/ή το όνομα της Εταιρίας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρία χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για την Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση dataprotection@wonderinterest.com.

 

4.   Συλλογή των Πληροφοριών

 

Κατά την εγγραφή σας στις Υπηρεσίες

Η Εταιρία μπορεί να συλλέξει τις εν λόγω πληροφορίες απευθείας από εσάς (κατά την διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού) και/ή από άλλα άτομα συμπεριλαμβανομένων για παράδειγμα, πιστωτικούς οργανισμούς αναφοράς, οργανισμούς πρόληψης απάτης, τράπεζες, άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τρίτους παρόχους υπηρεσιών ελέγχου ταυτότητας (για παράδειγμα η χρησιμοποίηση του LexisNexis για σκοπούς εξακρίβωσης της γνησιότητας και σκοπούς υπόβαθρου) και τους παρόχους δημοσίων μητρώων.

Πληροφορίες σχετικά με εσάς Χρήση των Υπηρεσιών

Η Εταιρεία μπορεί επίσης να συλλέξει τις πληροφορίες σας σχετικά με τη χρήση του/των ιστότοπου(-ων) μας, όπως: Οικονομικές Πληροφορίες

Α.        Υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, προϊόντα που εμπορεύεστε και η απόδοσή τους

Β.         Ιστορικά δεδομένα σχετικά με τις συναλλαγές και τις επενδύσεις που έχετε κάνει, συμπεριλαμβανομένου του ποσού που επενδύσατε

Γ. Ιστορικά δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες πληρωμών σας, τα υπόλοιπα λογαριασμών συναλλαγών και τις δραστηριότητες ανάληψης.

- Πληροφορίες καταγραφής

- Πληροφορίες συσκευής

-Τοποθεσία

- Επιτόπια δραστηριότητα

- Cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης

Πληροφορίες που περιέχονται σε υποχρεωτικές καταγραφές.

Η Εταιρία καταγράφει οποιαδήποτε επικοινωνία, ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά, προσωπικά ή με άλλον τρόπο, την οποία έχουμε μαζί σας σε σχέση με τις υπηρεσίες τις οποίες σας προσέφερε η Εταιρία και την σχέση μαζί σας. Οι εν λόγω καταγραφές θα είναι η αποκλειστική περιουσία της Εταιρίας και θα αποτελέσουν αποδεικτικό για την επικοινωνία της Εταιρίας με εσάς   

Ως μέρος των διαδικασιών ανοίγματος λογαριασμού πελάτη και των τρεχουσών υποχρεώσεων της Εταιρίας, πρέπει να τηρεί το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου (“EKK”). Συγκεκριμένα, η Εταιρία θα συμμορφώνεται με τις νομικές της υποχρεώσεις σύμφωνα με τον Νόμο για την Παρεμπόδιση και Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες του 2007-2019, όπως τροποποιήθηκαν, για την δημιουργία του οικονομικού προφίλ του Πελάτη και την πρόληψη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες καθώς επίσης και την τήρηση των σχετικών υποχρεώσεων τήρησης αρχείων βάσει του Κατ’ Εξουσιοδότηση Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ) 2017/565, της συμπληρωματικής Οδηγίας 2014/65/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου όσον αφορά τις οργανωτικές απαιτήσεις και τους όρους λειτουργίας για τις εταιρείες επενδύσεων και καθορισμένους όρους για τους σκοπούς της εν λόγω Οδηγίας (“Κατ' Εξουσιοδότηση Κανονισμός”) και του Νόμου Ν. 87(I)/2017 για τον καθορισμό της καταλληλόλητας του κάθε Πελάτη με βάση τις υπηρεσίες οι οποίες προσφέρονται από κάθε Κυπριακή Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών ΚΕΠΕΥ (Τεστ  & Δοκιμές Καταλληλόλητας) και καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών, συναλλαγών των πελατών, τον νόμο Περί Συμμόρφωσης με Φόρους για Ξένους Λογαριασμούς (FATCA) και το Κοινό Πρότυπο Αναφοράς (CRS).

 

5.   Χρήση των Πληροφοριών

 

Η Εταιρία θα χρησιμοποιεί, αποθηκεύει, επεξεργάζεται και χειρίζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ και τον Νόμο, όπως τροποποιήθηκε ή αντικαταστάθηκε κατά καιρούς.

Τα προσωπικά σας δεδομένα (τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στο κοινό και / ή τα οποία ήδη κατέχει η Εταιρεία χωρίς να τηρούν τις διατάξεις του γενικού κανονισμού προστασίας δεδομένων), θα συλλέγονται και θα επεξεργάζονται ρητά και συγκεκριμένα μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους έχουν συλλεχθεί (“περιορισμό του σκοπού”), ενώ η Εταιρεία πρέπει να απαιτεί μόνο τις πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για τους σκοπούς για τους οποίους έχουν συλλεχθεί.

 

Ενδεχομένως να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Εάν πραγματοποιήσουμε μια τέτοια μεταβίβαση, θα διασφαλίσουμε ότι η μεταβίβαση είναι νόμιμη και θα υπάρχουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως προβλέπεται από τους Ισχύοντες Κανονισμούς.

 

6.   Σε Ποιον μπορεί η Εταιρία να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ως μέρος της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς οι οποίοι αναφέρονται παραπάνω, ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας σε:

α)   Παρόχους υπηρεσιών και ειδικούς σύμβουλους οι οποίοι έχουν συμβόλαιο για να μας παράσχουν Υπηρεσίες Πληροφορικής, χρηματοοικονομικών, κανονιστικών, συμμορφωτικών, λογιστικών και/ή άλλων υπηρεσιών.

β)   Συνδεδεμένους Αντιπροσώπους με τους οποίους η Εταιρία έχει στενή συνεργασία και οι οποίοι δουλεύουν αποκλειστικά για την Εταιρία.

γ)   Κανονιστικές Αρχές.

δ)   Οποιοσδήποτε εξουσιοδοτηθεί από εσάς.

ε)   Τις αρμόδιες αρχές για την διερεύνηση ή την πρόληψη απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή άλλης παράνομης δραστηριότητας.

στ) Αρχείο Καταγραφής Συναλλαγών ή παρόμοιο.

ζ)   Οι υπάλληλοι της Εταιρίας προκειμένου να ασκήσουν τα καθήκοντά τους για την προώθηση της Συμφωνίας μεταξύ μας, ή για να διασφαλίσουν την αποτελεσματική λειτουργία της Πλατφόρμας μας, την λειτουργία των Αυτόματων Εντολών και των εργαλείων για Στοιχεία Συναλλαγών.

Η Εταιρία απαιτεί από τρίτα μέρη, οι οποίοι χειρίζονται ή αποκτούν προσωπικά στοιχεία εκ μέρους της Εταιρίας προκειμένου να συμμορφωθούν με τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, να αναγνωρίζουν την εμπιστευτικότητα αυτών των πληροφοριών, αναλαμβάνουν να σέβονται το δικαίωμα προστασίας προσωπικών δεδομένων του κάθε ατόμου και να συμμορφώνονται με όλους τους σχετικούς νόμους περί προστασίας δεδομένων και την παρούσα Δήλωση Απορρήτου.

 

7. Νομική βάση

 

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορούμε νόμιμα να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και ονομάζονται νομική βάση. Βασιζόμαστε σε διαφορετική νομική βάση ανάλογα με τον λόγο για τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα. Χρησιμοποιούμε τους ακόλουθους νομικούς λόγους ως βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων:

 

Συμβατικές υποχρεώσεις – όπου είναι απαραίτητο είτε να συνάψουμε σύμβαση μαζί σας για την παροχή των προϊόντων μας είτε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας βάσει της σύμβασης είτε να σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα μας.

 

Συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις – εάν απαιτείται από το νόμο ή από τη ρυθμιστική αρχή, ενδέχεται να χρειαστεί να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας και επίσης να παράσχουμε στη ρυθμιστική αρχή τα δεδομένα.

 

Έννομα συμφέροντα – όπου η επεξεργασία απαιτείται για τη λειτουργία της επιχείρησής μας. Περιλαμβάνει τη διαχείριση επιχειρηματικών, οικονομικών και διοικητικών θεμάτων, για την προστασία των πελατών, των εργαζομένων και της περιουσίας μας. Είναι προς το συμφέρον μας να διασφαλίσουμε ότι οι διαδικασίες και τα συστήματά μας λειτουργούν αποτελεσματικά και ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες.

 

Συγκατάθεση - η επεξεργασία των δεδομένων σας κατόπιν συγκατάθεσής σας είναι σπάνια, αλλά ενδέχεται να τη χρησιμοποιήσουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Για τους σκοπούς αυτούς, συλλέγουμε μόνο ελεύθερη, καθορισμένη, ενημερωμένη και σαφή συγκατάθεση, η οποία συλλέγεται πριν από την επεξεργασία.

 

 

8. Σκοποί επεξεργασίας

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε από και για εσάς για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω.

Άνοιγμα λογαριασμού και παροχή υπηρεσιών

- Εξέταση αίτησης για άνοιγμα λογαριασμού

 

- Διεξαγωγή της εκτίμησης κινδύνου

- Λήψη πληροφοριών σχετικά με τις σχετικές επενδυτικές γνώσεις και την εμπειρία σας, ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε εάν η υπηρεσία είναι κατάλληλη για εσάς

 

Διαχείριση της σχέσης μας μαζί σας, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης

- Επικοινωνία για θέματα που σχετίζονται με το λογαριασμό σας

- Να σας παρέχουμε ειδοποιήσεις σχετικά με τον λογαριασμό σας, γενικές ενημερώσεις και ενημερώσεις αγοράς

- Επανεξέταση των τρεχουσών αναγκών σας

- Απάντηση στα ερωτήματά σας

 

Συμμόρφωση με τις νομικές και κανονιστικές μας υποχρεώσεις

- Επαλήθευση της ταυτότητάς σας και διενέργεια ελέγχων

- Συμμόρφωση με τον έλεγχο

- Υποχρεώσεις καταγραφής

- Διενέργεια ελέγχων για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, την πρόληψη της τρομοκρατίας και την επιβολή κυρώσεων σε ελέγχους, καταγγελίες και έρευνες ή δικαστικές διαφορές

- Εκτελέστε τη διαδικασία "γνωρίστε τον πελάτη σας"

- Παροχή πληροφοριών σχετικά με εσάς και τις συναλλαγές σας μαζί μας στις αρμόδιες αρχές

 

Εκτέλεση οικονομικών συναλλαγών

- Καταθέσεις

- Αναλήψεις

- Αντίστροφές χρεώσεις

- Οποιεσδήποτε άλλες πληρωμές

 

Παρακολούθηση και αξιολόγηση της συμμόρφωσης

- Να παρακολουθούμε εάν η παροχή των υπηρεσιών μας συμμορφώνεται με τις πολιτικές, τα πρότυπα και τις νομικές απαιτήσεις μας

- Παρακολούθηση της συμπεριφοράς ή των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με πελάτες ή δυνητικούς πελάτες

 

Δημιουργία στατιστικών δεδομένων και ανάλυση επιχειρήσεων

- Διαχείριση της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρείας

 

Ανάπτυξη και εμπορία προϊόντων

- Προσαρμογή των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

- Ανάληψη ανάπτυξης και ανάλυσης προϊόντων

Προστατέψτε την ασφάλεια

- Προστατεύουμε την ασφάλεια και την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και τα συστήματά μας

- Εντοπισμός και πρόληψη απάτης και άλλων κακόβουλων δραστηριοτήτων

 

9. Κατηγορίες δεδομένων

Η Εταιρεία με βάση τα ανωτέρω, συλλέγει και διατηρεί τις ακόλουθες κατηγορίες και τύπους προσωπικών δεδομένων:

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

- Όνομα και επώνυμο

- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

-Τηλέφωνο

- Λογαριασμός κοινής ωφέλειας

 

Στοιχεία πληρωμής και φορολογίας

- IBAN

- Αριθμός φορολογικού μητρώου

- Φορολογική κατοικία

 

Προσωπικές πληροφορίες

-Ημερομηνία γέννησης

-Τόπος γέννησης

-Εθνικότητα

- Αντίγραφα ταυτότητας, διαβατηρίου, άδειας οδήγησης ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης

 

Επαγγελματικές Πληροφορίες

- Όνομα εργοδότη

-Επάγγελμα

- Βιομηχανία Απασχόλησης

 

Οικονομικές Πληροφορίες

- Ακαθάριστο ετήσιο εισόδημα

- Καθαρή αξία

- Αναμενόμενο ποσό επένδυσης

- Γνώση και εμπειρία

 

10.   Διαχείριση των προσωπικών σας πληροφοριών και Μέτρα Διασφάλισης

 

Η Εταιρία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή. Επιπλέον, η Εταιρία έχει δημιουργήσει Εσωτερική Εκπαιδευτική Κατάρτιση για τους υπαλλήλους της ώστε να μετριαστούν οι κίνδυνοι οι οποίοι ενδέχεται να επηρεάσουν τα δεδομένα σας. Οι υπάλληλοι οι οποίοι επεξεργάζονται τα δεδομένα σας εκπαιδεύονται για να σέβονται την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών των πελατών και την ιδιωτική ζωή των ατόμων. Θεωρούμε ότι οι παραβιάσεις του ιδιωτικού σας απορρήτου αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα και η Εταιρία θα ενισχύσει τις εσωτερικές της διαδικασίες για να αποτρέψει οποιοδήποτε τέτοιο γεγονός. 

 

 

 

 

Η Εταιρία έχει εφαρμόσει διαδικασίες για την προστασία των δεδομένων σας. Πρόσβαση στις πληροφορίες σας έχουν μόνο υπάλληλοι και/ή Συνδεδεμένοι Αντιπρόσωποι οι οποίοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες έτσι ώστε να επιτρέψουν τη συνέχεια της συμφωνίας μεταξύ εσάς και της Εταιρίας.

 

Επιπλέον, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σε μια πλειάδα ασφαλών ηλεκτρονικών αποθηκευτικών χώρων, ασφαλείς διακομιστές και κατά καιρούς και αν κριθεί απαραίτητο θα τα αποθηκεύσουμε σε αρχεία με βάση το χαρτί.  Η Εταιρία έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τα οποία κατέχει από την κατάχρηση, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη.

 

Παραδείγματα μέτρων ασφαλείας που χρησιμοποιούμε:

- Τεχνολογίες SSL για κρυπτογράφηση

- Σάρωση PCI για ενεργή προστασία του διακομιστή μας

- Κρυπτογραφική προστασία βάσεων δεδομένων

- Λογισμικό προστασίας από ιούς

 

Παρόλο που θα καταβάλλουμε όλες τις εύλογες προσπάθειες για την προστασία των Πληροφοριών Σας, αναγνωρίζεται ότι η χρήση του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής και γι’ αυτό δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια ή την ακεραιότητα οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων μεταφέρονται από εσάς, ή σε εσάς μέσω του διαδικτύου.

 

  11.   Για πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Η Εταιρία θα διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα η εταιρία έχει επιχειρηματική σχέση μαζί σας. . Μόλις λήξει η επιχειρηματική σχέση, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για έως και πέντε (5) έτη σύμφωνα με τους νόμους που διέπουν την Επιχείρηση Επενδύσεων. Η Επιχείρηση Επενδύσεων μπορεί να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από πέντε (5) έτη για νομικό, κανονιστικό ή/και οποιονδήποτε άλλο υποχρεωτικό λόγο

 

Οι περίοδοι διατήρησης θα καθορίζονται λαμβάνοντας υπόψη το είδος των πληροφοριών οι οποίες συλλέγονται και του σκοπού για τον οποίο συλλέγονται, έχοντας υπόψιν τις απαιτήσεις οι οποίες ισχύουν για την κατάσταση και την ανάγκη καταστροφής των παρωχημένων, αχρησιμοποίητων πληροφοριών το συντομότερο εύλογο χρονικό διάστημα.   

 

 

12.   Δικαίωμα Διαγραφής και Δικαίωμα για την Διόρθωση Ανακριβών Προσωπικών Δεδομένων

 

Εάν τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε για εσάς είναι ανακριβή ή ελλειπή, έχετε το δικαίωμα να τα διορθώσετε. Μπορείτε να ενημερώσετε την Εταιρεία ανά πάσα στιγμή ότι οι Πληροφορίες σας έχουν αλλάξει ή ότι θέλετε η Εταιρεία να διαγράψει τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς ή να τις διορθώσετε, στέλνοντας μας email στο dataprotection@wonderinterest.com.Θα αλλάξουμε, θα διορθώσουμε ή θα διαγράψουμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες σας, εκτός από το βαθμό που απαιτείται να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για κανονιστικούς ή νομικούς σκοπούς, για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες που έχετε ζητήσει ή να διατηρήσουμε επαρκή επιχειρηματικά αρχεία.

 

13.   Δικαίωμα Ενημέρωσης και Δικαίωμα Πρόσβασης

 

Ως φυσικό πρόσωπο έχετε το δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση κατά πόσο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και να λάβετε αντίγραφο οποιωνδήποτε προσωπικών στοιχείων τα οποία διατηρούμε για εσάς. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ζητήσετε το λόγο της διατήρησης τέτοιων στοιχείων. Εάν χρειάζεστε επιπλέον αντίγραφα, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα λογικό τέλος διαχείρισης. 

Για να υποβάλλετε ένα αίτημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, επαληθεύοντας την ταυτότητά σας και διευκρινίζοντας ποια στοιχεία χρειάζεστε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dataprotection@wonderinterest.com.

 

 

 

 

 

14.   Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

 

15.   Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων

 

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία να μεταφέρει τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει σε άλλον οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

 

 

16.   Δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία

 

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή για λόγους που σχετίζονται με την περίπτωσή σας.

 

 

17. Το δικαίωμα ενημέρωσης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

 

Εάν πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα άδικα ή παράνομα, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή: Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ιάσονος 1, 1082 Λευκωσία, Κύπρος, +357 22818456, commissionerdataprotection.gov.cy.

 

 

18.   Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και επεξεργασία προφίλ

 

Γενικά, δεν λαμβάνουμε αποφάσεις για εσάς με βάση μόνο μια αυτοματοποιημένη διαδικασία (π.χ. μέσω αυτόματου προφίλ) που επηρεάζει την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες ή έχει άλλη σημαντική επίδραση σε εσάς. Ωστόσο, εάν το πράξουμε, έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε για αυτό και μπορείτε να ζητήσετε να μην υπόκειται σε τέτοια απόφαση, εκτός εάν μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι η απόφαση αυτή είναι απαραίτητη για τη σύναψη ή την εκτέλεση μιας σύμβασης μεταξύ εσάς και εμάς.

 

19. Ερωτήσεις

 

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη Δήλωση Απορρήτου, επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση ή να αλλάξετε τα στοιχεία σας ή έχετε κάποιο παράπονο, ή αν έχετε τυχόν απορίες σχετικά με την ασφάλεια στην Ιστοσελίδα μας, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση  dataprotection@wonderinterest.com.  

Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα των Υπηρεσιών που σας έχουμε παράσχει σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εσείς ως φυσικό πρόσωπο έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε ένα παράπονο στην εποπτική μας αρχή η οποία είναι ο Επίτροπος για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

 

20. Ενημέρωση αυτής της Δήλωσης

 

Αυτή η Δήλωση μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Για τον λόγο αυτό, σας συμβουλεύουμε να ψάχνετε για ενημερώσεις κατά καιρούς.

 

 

 

 

 

 

 

🍪 Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την αποθήκευση, πρόσβαση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για να σας προσφέρουμε την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία. Κάνοντας κλικ στην Αποδοχή cookies, συναινείτε στην αποθήκευση όλων των cookies και διασφαλίζετε την καλύτερη απόδοση του ιστότοπου. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις cookie ή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας κάνοντας κλικ στις Ρυθμίσεις cookie. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies και τους σκοπούς, διαβάστετη πολιτική μας για τα cookiesκαιΣημείωση απορρήτου.

Ρυθμίσεις cookies


Έλεγχος cookie

Τι είναι τα cookies;

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία που καθιστούν δυνατή την πρόσβαση στην η υπηρεσία μας, η οποία παρέχει μοναδική αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης ή της συσκευής σας. Τα Cookies λειτουργούν κανονικά αναθέτοντας έναν μοναδικό αριθμό στη συσκευή σας και αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε καθώς και από τρίτους παρόχους υπηρεσιών για αυτόν τον ιστότοπο. Με τον όρο cookies πρέπει να λαμβάνονται υπόψη άλλες τεχνολογίες όπως SDK, εικονοστοιχεία και τοπική αποθήκευση.


Εάν είναι ενεργοποιημένη

Μπορεί να σας αναγνωρίσουμε ως πελάτη που επιτρέπει προσαρμοσμένες υπηρεσίες, περιεχόμενο και διαφημίσεις, αποτελεσματικότητα υπηρεσιών και αναγνώριση συσκευών για βελτιωμένη ασφάλεια
Ενδέχεται να βελτιώσουμε την εμπειρία σας με βάση την προηγούμενη συνεδρία σας
Μπορούμε να παρακολουθούμε τις προτιμήσεις σας και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες
Μπορούμε να βελτιώσουμε την απόδοση της Ιστοσελίδας.


Εάν είναι απενεργοποιημένο

Δεν θα μπορούμε να θυμόμαστε τις προηγούμενες συνεδρίες σας, κάτι που δεν θα μας επιτρέψει να προσαρμόσουμε τον ιστότοπο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες και η εμπειρία χρήστη να είναι μειωμένη χωρίς cookies


Αυστηρά απαραίτητο σημαίνει ότι οι βασικές λειτουργίες της Ιστοσελίδας δεν μπορούν να παρέχονται χωρίς τη χρήση τους. Επειδή αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία και ασφάλεια των λειτουργιών και των υπηρεσιών του ιστότοπου, δεν μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη χρήση αυτών των τεχνολογιών. Μπορείτε ακόμα να τα αποκλείσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά μπορεί να προκαλέσει τη δυσλειτουργία των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου.

  • Ορισμός προτιμήσεων απορρήτου
  • Ασφαλής σύνδεση
  • Ασφαλής σύνδεση κατά τη χρήση των υπηρεσιών
  • Συμπλήρωση εντύπων

Αναλύσεις και τεχνολογίες παρακολούθησης απόδοσης για την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.

  • Οι σελίδες με τις περισσότερες προβολές
  • Αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο
  • Ανάλυση σφαλμάτων
  • Δοκιμές και μετρήσεις διαφόρων αποτελεσμάτων σχεδιασμού

Ο Ιστότοπος ενδέχεται να χρησιμοποιεί τεχνολογίες διαφήμισης και μάρκετινγκ τρίτων.

  • Προωθήστε τις υπηρεσίες μας σε άλλες πλατφόρμες και ιστότοπους
  • Μετρήστε την αποτελεσματικότητα των καμπανιών μας

Προειδοποίηση Κινδύνου: Τα CFD είναι πολύπλοκα μέσα και έχουν υψηλό κίνδυνο ταχείας απώλειας χρημάτων λόγω μόχλευσης. Το 83.20% των λογαριασμών ιδιωτών επενδυτών χάνουν χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση CFD. Θα πρέπει να εξετάσετε εάν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFD και αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.